Accountancy

De jaarrekening is het financiële jaaroverzicht van jouw onderneming. Het is niet alleen voor jou een belangrijk stuurinstrument, maar ook voor derden een belangrijke informatiebron. Daarom  is het van belang om te kunnen vertrouwen op de cijfers en te weten dat de regels op de juiste wijze worden toegepast.
Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke behoeften er zijn bij de ondernemer en onderneming. Behoeften die vaak verder reiken dan alleen cijfers.
Wij zijn graag jouw sparringpartne
r!

“Je persoonlijke en deskundige accountant en adviseur”

Onze adviseurs doen meer…

Een proactieve houding vinden wij erg belangrijk. Wij zijn van mening dat een accountantskantoor, naast de reguliere werkzaamheden, ook een adviserende rol heeft en jou moet voorzien van relevante financiële informatie, zodat je hier desgewenst op kunt sturen.
Onze deskundige adviseurs volgen de actuele wet- en regelgeving op de voet. Wij stellen je op de hoogte van relevante ontwikkelingen en denken graag met je mee.

  • Opstellen jaarrekening
  • Opstellen tussentijdse financiële rapportages
  • Begrotingen en liquiditeitsprognoses
  • Inrichting administratie
  • Verzorging en begeleiding administratie
  • Krediet aanvragen
  • Algemene bedrijfseconomische adviezen

Oók voor startende ondernemers

Als startende ondernemer komen er veel regels, verplichtingen en ingewikkelde financiële vraagstukken op je af. Lang niet alles is relevant voor jou onderneming, maar de juiste weg vinden is met name in het begin lastig. Van een ondernemingsplan tot relevante fiscale regelingen of het inrichten van je administratie, ATB helpt je graag met een goede start!
Meer informatie vind je op onze startersbegeleiding pagina.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.