Vacatures

seperator

Ben jij toe aan een uitdagende, afwisselende baan? En hecht je veel waarde aan een prettige werksfeer? Kom bij ons werken!

Dit krijg je van ons:

  • een afwisselend en uitdagend takenpakket
  • een grote variëteit aan cliënten
  • veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief
  • enthousiaste, ervaren collega’s
  • flexibele werktijden

Senior assistent-accountant

Voltijd of deeltijd

Functie (28 tot 40 uur per week) Als senior assistent-accountant werk je geheel zelfstandig aan (het samenstellen van) jaarrekeningen en belastingaangiftes en ben je het aanspreekpunt voor klanten. Ook adviseer je onze klanten op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Je signaleert hiervoor mogelijkheden en zal hier zelf ook actief aan bijdragen. Ervaring met het reviewen van jaarrekeningen en […]

Bekijk vacature

Assistent-Accountant

Voltijd of deeltijd

Functie (28 tot 40 uur per week) Als Assistent-Accountant heb je ervaring met het verwerken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiftes. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten. Ook adviseer je onze klanten op administratief en (op termijn) op (licht) bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Je signaleert hiervoor (op den duur) […]

Bekijk vacature

Open sollicitaties

Binnen onze organisatie is er altijd plaats voor gemotiveerde kandidaten met verschillende opleidingsniveaus. Denk jij goed binnen ons team te passen?
Stuur gerust een open sollicitatie (korte motivatie en cv) naar ATB Accountants & Belastingadviseurs, t.a.v. R. Beek AA CFP®, Graafseweg 68, 6512 CE in Nijmegen.
E-mailen kan natuurlijk ook: r.beek@atbaccountants.nl.