Vacatures

seperator

Ben jij toe aan een uitdagende, afwisselende baan? En hecht je veel waarde aan een prettige werksfeer?

Neem snel een kijkje bij de onderstaande vacatures en solliciteer direct!

Herken je je niet precies in het profiel van de vacatures, maar ben je wel enthousiast over werken bij ATB Accountants?
Binnen onze organisatie is er altijd plaats voor gemotiveerde kandidaten met verschillende opleidingsniveaus. Stuur gerust een open sollicitatie (korte motivatie en cv) naar werkenbij@atbaccountants.nl of neem telefonisch contact op met Raimond Beek (vennoot) of Lytske van Bakelen (vennoot) via het nummer: 024-3605152 voor het bespreken van de mogelijkheden.

Senior assistent-accountant/ relatiebeheerder samenstelpraktijk

Voltijd of deeltijd

Krijg jij energie van persoonlijk contact met veel verschillende klanten? Heb je ervaring in het vak en werk jij graag in informele sfeer bij een innovatief kantoor? Lees dan snel verder! Functie (28 tot 40 uur per week) Als senior assistent accountant werk je geheel zelfstandig aan (het samenstellen van) jaarrekeningen en belastingaangiftes en ben je […]

Bekijk vacature

Accountant samenstelpraktijk (AA)

Voltijd of deeltijd

Krijg jij energie van persoonlijk contact met veel verschillende klanten? Heb je ervaring in het vak en werk jij graag in een informele sfeer bij een innovatief kantoor? Lees dan snel verder! Functie (28 tot 40 uur per week) Als accountant in de samenstelpraktijk (AA) werk je geheel zelfstandig aan (gecompliceerde) samenstelwerkzaamheden, stuur je collega’s aan […]

Bekijk vacature

Open sollicitaties

Binnen onze organisatie is er altijd plaats voor gemotiveerde kandidaten met verschillende opleidingsniveaus. Denk jij goed binnen ons team te passen?

Stuur gerust een open sollicitatie (korte motivatie en cv) naar werkenbij@atbaccountants.nl of neem telefonisch contact op met Raimond Beek (vennoot) of Lytske van Bakelen (vennoot) via het nummer: 024-3605152.