Financiële administratie & online boekhouden

Een juiste financiële administratie is essentieel voor uw onderneming. Gelukkig kan dit tegenwoordig al (grotendeels) digitaal, maar het is wel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Ook voor de Belastingdienst is dit een vereiste. Het bijhouden van alle inkomsten en uitgaven is meestal geen probleem, maar kennis van een juiste boekhoudkundige verwerking en het doorzien van fiscale gevolgen is een heel ander verhaal.
Wij helpen u graag hierbij!

“Inzicht in actuele en betrouwbare cijfers is van groot belang voor het nemen van belangrijke beslissingen”

Uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden

De financiële basis van uw onderneming is de administratie. Inzicht in actuele en betrouwbare cijfers is van groot belang voor het nemen van belangrijke beslissingen. Wij beoordelen uw administratie, sturen bij en monitoren de periodieke cijfers.
ATB Accountants & Belastingadviseurs neemt uw administratie graag (gedeeltelijk) uit handen.
U bepaalt uiteraard zelf wat u wilt uitbesteden en wat u zelf wilt (blijven) doen.

Online boekhouden

Online boekhouden is de toekomst! Ten alle tijden en overal actueel inzicht in uw boekhouding hebben is erg prettig. Zo kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is. Het kan allemaal als u gebruikt maakt van een online boekhoudprogramma. Wij hebben ervaring met diverse online boekhoudprogramma’s en kunnen, indien gewenst, op afstand met u meekijken en optimaal begeleiden. Ook kunnen wij u adviseren welk pakket het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Meer informatie hierover vindt u op onze Online Diensten pagina.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.