Financiële administratie & online boekhouden

Een juiste financiële administratie is essentieel voor je onderneming. Gelukkig kan dit tegenwoordig al (grotendeels) digitaal, maar het is wel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Ook voor de Belastingdienst is dit een vereiste. Het bijhouden van alle inkomsten en uitgaven is meestal geen probleem, maar kennis van een juiste boekhoudkundige verwerking en het doorzien van fiscale gevolgen is een heel ander verhaal.
Wij helpen je graag hierbij!

“Inzicht in actuele en betrouwbare cijfers is van groot belang voor het nemen van belangrijke beslissingen”

Jouw financiële administratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden

De financiële basis van je onderneming is de administratie. Inzicht in actuele en betrouwbare cijfers is van groot belang voor het nemen van belangrijke beslissingen. Wij beoordelen jouw administratie, sturen bij en monitoren de periodieke cijfers.
ATB Accountants & Belastingadviseurs neemt jouw administratie graag (gedeeltelijk) uit handen.
Je bepaalt uiteraard zelf wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt (blijven) doen.

Online boekhouden

Online boekhouden is de toekomst! Ten alle tijden en overal actueel inzicht in je boekhouding hebben is erg prettig. Zo kun je tijdig bijsturen als dat nodig is. Het kan allemaal als je gebruik maakt van een online boekhoudprogramma. Wij hebben ervaring met diverse online boekhoudprogramma’s en kunnen, indien gewenst, op afstand met je meekijken en optimaal begeleiden. Ook kunnen wij je adviseren welk pakket het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Meer informatie hierover vind je op onze Online Diensten pagina.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.