Salarisadministratie & personeelszaken

Het juist voeren van een salarisadministratie is vaak tijdrovend en een vak apart. Vele wettelijke en fiscale voorschriften maken het complex en ondoorzichtig. Je besteedt je tijd waarschijnlijk dan ook liever aan het ondernemen zelf. Wij begrijpen dat heel goed en nemen deze last graag (deels) van je over!

 

“Deskundigheid, zorgvuldigheid en accuraatheid zijn essentiële vaardigheden voor je salarisadministratie”

Jouw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden

Aangiften loonheffingen, loonstroken, periodieke verwerkingen, pensioenfondsen, allemaal zaken waar jij je waarschijnlijk niet mee bezig wilt houden. Daarnaast is het ook bijna een dagtaak om altijd van de actuele wet- en regelgeving op de hoogte te zijn. Onze deskundige adviseurs kunnen deze taak geheel of gedeeltelijk van jou overnemen.

Deskundigheid, zorgvuldigheid en accuraatheid zijn essentiële vaardigheden bij het voeren van een salarisadministratie. Er zijn meestal vele belanghebbenden, zoals werknemers, de Belastingdienst en een pensioenfonds waarvoor de salarisadministratie kloppend moet zijn. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat werkzaamheden tijdig worden verricht, zodat er geen vervelende naheffingen worden opgelegd of onrust bij je personeel ontstaat.

Onze medewerkers begeleiden en adviseren jou graag in zaken zoals:

  • Arbeidsrechtelijke vraagstukken
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Personeelsbeleid
  • Sociale verzekeringen
  • Fiscaal vriendelijk belonen
  • In- en uitstroom (ontslag) van personeel
  • Bemiddelen bij geschillen tussen werkgever en werknemer
  • Opstellen beëindigingsovereenkomsten en ontslagprocedures

Doe je liever zoveel mogelijk zelf? Dat kan ook met onze online oplossing! Meer informatie hierover vind je op onze Online Diensten pagina.

Jouw personeelszaken op orde

Heb je werknemers in dienst? Dan ben je naast ondernemer ook werkgever. Je hebt of krijgt te maken met zaken als personeelsdossiers, arbeidscontracten, (verzuim)verzekeringen en een CAO. Als werkgever zijn er rechten en plichten waar je je aan moet houden en daarnaast wil je deze zaken ook gewoon goed geregeld hebben. Onze medewerkers kennen de ins- en outs en helpen én adviseren je hierbij graag!


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.