Salarisadministratie & personeelszaken

Het juist voeren van een salarisadministratie is vaak tijdrovend en een vak apart. Vele wettelijke en fiscale voorschriften maken het complex en ondoorzichtig.

Jouw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden

Aangiften loonheffingen, loonstroken, periodieke verwerkingen, pensioenfondsen, arbeidsrecht, allemaal zaken waar jij je waarschijnlijk niet mee bezig wilt houden. Daarnaast is het ook bijna een dagtaak om altijd van de actuele wet- en regelgeving op de hoogte te zijn.

Deskundigheid, zorgvuldigheid en accuraatheid zijn essentiële vaardigheden bij het voeren van een salarisadministratie. Er zijn meestal vele belanghebbenden, zoals werknemers, de Belastingdienst en een pensioenfonds waarvoor de salarisadministratie kloppend moet zijn. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat werkzaamheden tijdig worden verricht, zodat er geen vervelende naheffingen worden opgelegd of onrust bij je personeel ontstaat.

Kwaliteit en continuïteit zijn van groot belang en daarom hebben wij een nauw samenwerkingsverband met een gespecialiseerd kantoor voor deze complexe dienstverlening.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.