Financiële planning

Hoe goed ben je financieel voorbereid op de toekomst? Heb je rekening gehouden met korte- en lange termijn doelen? En is dit financiële plan ook toegespitst op jouw wensen en behoeften voor nu en in de toekomst?
Onze adviseurs helpen je graag dit plan in kaart te brengen, zowel zakelijk als privé!

 

“Een zorgeloze financiële toekomst… dat wil toch iedereen!”

Een deskundig advies over uw huidige en toekomstige financiële situatie

De meeste Nederlanders zijn gewend om een agenda bij te houden en veel algemene zaken te plannen. Aan het plannen van je financiën en het hebben van een financieel toekomstplan wordt vaak minder gedacht. En dit kan je juist ontzettend veel opleveren! Het geeft inzicht in je persoonlijke financiële situatie van nu en de mogelijkheden voor de toekomst. Dat geeft duidelijkheid én rust tegelijkertijd.

Financiële verplichtingen en wensen variëren sterk tijdens een mensenleven. Is er in de toekomst vermogen beschikbaar voor een nieuwe woning, de studiekosten van je kinderen, de start van een eigen bedrijf? Of is er voldoende inkomen bij eventuele ziekte, werkloosheid of overlijden? Deze vraagstukken en toekomstwensen behoeven een goede planning van inkomen en vermogen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een uitgebreid adviestraject

Het maken van een persoonlijk financieel plan is niet eenvoudig. Daarnaast is het ook fijn als een ervaren en onafhankelijke adviseur met je meekijkt, zodat er niets gemist wordt. Ons advies is geheel toegespitst op jouw persoonlijke situatie en behoeften.
Eén van onze vennoten is lid van de beroepsorganisatie voor gecertificeerde financiële planners (FFP) en heeft de titel CFP®. Dit keurmerk geeft je de zekerheid dat je voor kwaliteit kiest!

Ons adviestraject valt uiteen in een drietal deelgebieden:

  • Inkomensplanning
  • Vermogensplanning
  • Nalatenschapsplanning (estate planning)

Inkomensplanning

Wil je eerder stoppen met werken? Of is een aanvulling op je pensioen misschien gewenst?
Zijn de risico’s van eventuele ziekte, werkloosheid of overlijden afgedekt? Bij het deelgebied inkomensplanning komen deze vragen aan bod. Niet alleen jij, maar je hele gezin is hierbij gebaat.

Vermogensplanning

Niemand wil ineens voor een financiële tegenvaller komen te staan. Door samen met jou het inkomen, vermogen en de uitgaven met eventuele risico’s in kaart te brengen, bent je hier goed op voorbereid. En dat is precies wat wij met vermogensplanning doen!

Nalatenschapsplanning (Estate planning)

Heb je vermogen opgebouwd? Dan wil je dit waarschijnlijk zo voordelig mogelijk fiscaal overdragen aan eventuele opvolgers en/of erfgenamen. Bij nalatenschapsplanning brengen wij dit in beeld en krijg je van ons advies op maat over de verschillende mogelijkheden.


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact
 op of vraag een vrijblijvende offerte aan.