Werken bij

Ben jij toe aan een uitdagende, afwisselende baan? En hecht je veel waarde aan een prettige werksfeer?  Lees dan snel verder over het werken bij ATB Accountants en belastingadviseurs of kijk direct bij de openstaande vacatures.

Vacatures

Bedrijfscultuur

Of het nu gaat om onze klanten of om onze werknemers, we staan altijd voor persoonlijk contact en betrokkenheid. Iedereen is welkom en iedereen moet zich thuis voelen. Door deze insteek heerst er een gemoedelijke sfeer.

ATB kent een platte organisatiestructuur waardoor er snel geschakeld en gehandeld kan worden. Bij vragen of ideeën loop je gemakkelijk bij elkaar binnen. We zijn oplossingsgericht en streven naar een continue optimalisatie met behulp van innovatieve werkwijzen. Daarbij blijven we pragmatisch en de juiste afwegingen maken om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Ons team bestaat uit gedreven, enthousiaste, gemotiveerde medewerkers en onze klanten staan altijd centraal. Een goede balans tussen werk en privé en in- en ontspanning vinden we erg belangrijk. Er wordt meegedacht in flexibele werktijden en thuiswerken.

Onze kern:

  • Persoonlijk betrokken
  • Informeel en korte lijnen
  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Pragmatisch
  • Uitdagend en afwisselend
  • Flexibel
  • Uitstekende werk/privé-balans

Kantoor

Trots zijn wij op ons in 2021 geheel vernieuwde pand! De originele karakteristieke elementen van het mooie pand zijn uitgelicht en gecombineerd met vernieuwende en moderne elementen.

We verwelkomen onze klanten graag via de prachtige hal in onze sfeervolle erker als ontvangstruimte. De uitstraling van de werkruimtes voor onze medewerkers is fris, professioneel en sfeervol. Zo hebben we een plek gecreëerd om je thuis te voelen en optimaal te kunnen werken. Geen grote kantoortuin, maar een eigen werkruimte die je met maximaal één andere medewerker deelt. Door moderne glazen afscheidingen met deuren erin, blijven we met elkaar in contact, terwijl we toch in alle rust en focus met onze klanten spreken. Er is aan alles gedacht, zoals veel natuurlijk daglicht en een airco in iedere ruimte voor de juiste en persoonlijke temperatuur het hele jaar door!

Naast de werkruimtes is er ook een gezellige kantine die direct aan onze stadstuin grenst. Met een fijne keukentafelsfeer, goede koffie, koekjes, een koelkast en vriezer gevuld met koude drankjes en ijsjes, is dit een plek om even tot rust te komen of een praatje te maken met je collega’s.

De ligging van ons kantoor is ideaal. Het is goed bereikbaar maar ook op een steenworp afstand van het centrum en het iconische Kronenburgerpark. Genoeg opties dus om de benen te strekken tijdens de lunch!

Werken bij ATB Accountancy & Belastingadviseurs

Denk jij goed binnen ons team te passen? Kijk dan snel bij de openstaande vacatures en solliciteer direct!
Zie je geen passende vacature? Geen probleem. Binnen onze organisatie is er altijd plaats voor gemotiveerde kandidaten met verschillende opleidingsniveaus.
Stuur gerust een open sollicitatie (korte motivatie en cv) naar werkenbij@atbaccountants.nl of neem telefonisch contact op met Raimond Beek (vennoot) of
Lytske van Bakelen (vennoot) via het nummer: 024-3605152.

 

Vacatures