Salarisadministratie & personeelszaken

Het juist voeren van een salarisadministratie is vaak tijdrovend en een vak apart. Vele wettelijke en fiscale voorschriften maken het complex en ondoorzichtig. U besteedt uw tijd waarschijnlijk dan ook liever aan het ondernemen zelf. Wij begrijpen dat heel goed en nemen deze last graag (deels) van u over!

 

“Deskundigheid, zorgvuldigheid en accuraatheid zijn essentiële vaardigheden voor uw salarisadministratie”

Uw salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden

Aangiften loonheffingen, loonstroken, periodieke verwerkingen, pensioenfondsen, allemaal zaken waar u zich waarschijnlijk niet mee bezig wilt houden. Daarnaast is het ook bijna een dagtaak om altijd van de actuele wet- en regelgeving op de hoogte te zijn. Onze deskundige adviseurs kunnen deze taak geheel of gedeeltelijk van u overnemen.

Deskundigheid, zorgvuldigheid en accuraatheid zijn essentiële vaardigheden bij het voeren van een salarisadministratie. Er zijn meestal vele belanghebbenden, zoals werknemers, de Belastingdienst en een pensioenfonds waarvoor de salarisadministratie kloppend moet zijn. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat werkzaamheden tijdig worden verricht, zodat er geen vervelende naheffingen worden opgelegd of onrust bij uw personeel ontstaat.

Onze medewerkers begeleiden en adviseren u graag in zaken zoals:

  • arbeidsrechtelijke vraagstukken
  • arbeidsovereenkomsten
  • personeelsbeleid
  • sociale verzekeringen
  • fiscaal vriendelijk belonen
  • in- en uitstroom (ontslag) van personeel
  • bemiddelen bij geschillen tussen werkgever en werknemer
  • opstellen beëindigingsovereenkomsten en ontslagprocedures

Doet u liever zoveel mogelijk zelf? Dat kan ook met onze online oplossing! Meer informatie hierover vindt u op onze Online Diensten pagina.

Uw personeelszaken op orde

Heeft u werknemers in dienst? Dan bent u naast ondernemer ook werkgever. U heeft of krijgt te maken met zaken als personeelsdossiers, arbeidscontracten, (verzuim)verzekeringen en een CAO. Als werkgever zijn er rechten en plichten waar u zich aan moet houden en daarnaast wilt u deze zaken ook gewoon goed geregeld hebben. Onze medewerkers kennen de ins- en outs en helpen én adviseren u hierbij graag!


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.