Waarom wij?

Wie zijn wij?

ATB Accountants & Belastingadviseurs is in 1992 ontstaan uit een fusie van twee kantoren, welke destijds al meer dan twintig jaar ervaring en deskundigheid in huis hadden. Deze ervaring en deskundigheid is de basis van ons professionele regionale accountantskantoor met proactieve en enthousiaste medewerkers.

Naast professionaliteit en expertise staan wij ook voor persoonlijke betrokkenheid en een informele sfeer. Gevestigd aan de Graafseweg in Nijmegen zijn wij goed bereikbaar en staat de deur dan ook altijd open voor onze klanten.

Onze adviseurs hebben doorgaans meer dan tien jaar ervaring en zijn altijd up-to-date op het gebied van de geldende wet- en regelgeving. Wij beschikken over een breed zakelijk netwerk (o.a. fiscaal(juristen), notarissen en advocaten) en zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB) en  Federatie Financieel Planners (FFP).

Wat doen wij?

Wij zetten ons in om het maximale uit ondernemingen te halen en ervoor te zorgen dat zowel zakelijke als persoonlijke doelen bereikt worden.

Met ons gedreven team nemen we graag alle zorg uit handen op het gebied van financiële administratie, accountancy, fiscale dienstverlening, financiële planning, financieringen, salarisadministratie en personeelszaken. We denken graag mee en zijn creatief met het vinden van praktische oplossingen voor financiële vraagstukken.

Ook op strategisch niveau zijn we een goede sparringpartner. In combinatie met onze vakkundigheid, jarenlange ervaring en kwalitatief innoverende instelling verschaffen we het juiste, financiële inzicht. Hierdoor kunnen heldere doelen gesteld en gerealiseerd worden. Onze aanpak zorgt ervoor dat ondernemingen ontzorgt worden en de juiste koers houden. We gaan voor duurzame relaties en onze betrokkenheid is groot. Wij gaan oplossingsgericht te werk en bekijken vanuit verschillende perspectieven hoe jouw onderneming kan worden versterkt.

Samen met jou halen we het beste uit jouw onderneming!

Wat maakt ons kantoor uniek?

ATB Accountants & Belastingadviseurs streeft ernaar de meest veelzijdige, kwalitatief hoogstaande, persoonlijk betrokken accountant en adviseur van Nijmegen en omgeving te zijn.

Hoewel tegenwoordig de standaard werkzaamheden steeds meer geautomatiseerd worden om deze zo kostenefficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren, blijven wij mensgericht. Wij zijn van mening dat het niet gaat om de ‘fabricage’ van bijvoorbeeld een jaarrekening. Wij willen graag een kantoor zijn die meerwaarde creëert voor een ondernemer en die altijd scherp is op het benutten van kansen.
Dit vereist professionele dienstverlening vanuit een ander perspectief dan die van de traditionele accountant. Wij zetten ons volledig in voor het versterken van ondernemingen en zijn altijd kwalitatief innoverend. Dat is voor ons de toekomst!

Waarom wij?

  • Deskundig en professioneel
  • Veelzijdig
  • Persoonlijk betrokken
  • Proactief
  • Accuraat en scherp
  • Creatief
  • Flexibel
  • Kwalitatief innoverend