Waarom wij?

U vertrouwt op ons en wij maken dit graag waar!

Wij zetten ons in om het maximale uit ondernemingen te halen en ervoor te zorgen dat zowel zakelijke als persoonlijke doelen bereikt worden. Dit doen wij door professionele dienstverlening op financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Wij gaan voor een duurzame klantrelatie en zijn persoonlijk betrokken. Onze deskundige adviseurs bekijken vanuit verschillende perspectieven hoe uw onderneming kan worden versterkt.

Wij spitsen ons op het benutten van kansen en bieden passende oplossingen daar waar het nodig is. Onze aanpak zorgt ervoor dat ondernemingen de juiste koers houden.
We zijn een allround sparringpartner en denken graag mee van strategisch tot operationeel niveau. Door het verschaffen van het juiste inzicht kunnen heldere doelen worden gesteld. Hierdoor wordt de kans op succes aanzienlijk groter!

Verleden en heden

ATB Accountants & Belastingadviseurs is in 1992 ontstaan uit een fusie van twee kantoren, welke destijds al meer dan twintig jaar ervaring en deskundigheid in huis hadden. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een onderneming met twaalf medewerkers met verschillende specialisaties. Ons kantoor wordt enerzijds gekenmerkt door professionaliteit en expertise en anderzijds door de informele sfeer en persoonlijke betrokkenheid. Onze adviseurs hebben doorgaans meer dan tien jaar ervaring en zijn altijd up-to-date op het gebied van de geldende wet- en regelgeving.

Wij beschikken over een breed zakelijk netwerk (o.a. notarissen, advocaten en assurantieadviseurs) en zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB), Federatie Financieel Planners (FFP) en Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

Wat maakt ons anders dan andere kantoren?

ATB Accountants & Belastingadviseurs streeft ernaar de meest veelzijdige, kwalitatief hoogstaande, persoonlijk betrokken accountant en adviseur van Nijmegen en omgeving te zijn. Tegenwoordig worden de standaard werkzaamheden steeds meer geautomatiseerd om deze zo kostenefficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. In essentie zal onze dienstverlening echter mensgericht blijven, omdat wij van mening zijn dat het niet gaat om de ‘fabricage’ van bijvoorbeeld een jaarrekening. Wij willen graag een kantoor zijn die meerwaarde creëert voor een ondernemer en die altijd scherp is op het benutten van kansen.
Dit vereist professionele dienstverlening vanuit een ander perspectief dan die van de traditionele accountant. Wij zetten ons volledig in voor het versterken van ondernemingen en zijn altijd kwalitatief innoverend. Dat is voor ons de toekomst!

 

  • Deskundig en professioneel
  • Veelzijdig
  • Persoonlijk betrokken
  • Proactief
  • Accuraat en scherp
  • Creatief
  • Flexibel
  • Kwalitatief innoverend