14 oktober 2019

Aannemersbedrijf Giesbertz

seperator

De samenwerking met ATB Accountants & Belastingadviseurs is in 1970 begonnen, al ruim 46 jaar werken wij zeer prettig samen. Destijds was mijn vader, Dhr. H.J. Giesbertz sr. eigenaar van aannemersbedrijf Giesbertz. In 1980 droeg hij het bedrijf aan mij (H.J.D.M. Giesbertz) en mijn broer (A.W.M. Giesbertz) over en zijn we verder gegaan in de BV-vorm. Onze vaste adviseur bij ATB Accountants & Belastingadviseurs speelde hierin een belangrijke rol.

ATB Accountants & Belastingadviseurs heeft in de loop der jaren veel voor onze organisatie betekend. Zij hebben ons altijd voorzien van goede adviezen, zowel zakelijk als privé. Ik hoop dat we tot in de lengte van jaren nog samen mogen werken!

“Accuraat, persoonlijk, snel, deskundig en vertrouwd”.

ATB Accountants & Belastingadviseurs ondersteunt ons met de administratie en stelt de jaarstukken van onze aannemerij op. Daarnaast adviseren ze ons zowel zakelijk als privé. Ik ben hier zeer tevreden over. Ze hebben ons perfect geholpen toen mijn broer uit de zaak stapte en alles fiscaal zo gunstig mogelijk geregeld.

Voor de administratie gebruiken wij het online boekhoudprogramma ‘Exact Online’ en dat werkt zeer prettig. ATB kan inloggen op afstand, meekijken en dingen aanpassen indien nodig. Eén telefoontje en het is geregeld!

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Ik vergelijk het eigenlijk altijd een beetje met de huisarts en de tandarts: als je daar tevreden over bent, blijf je van hun diensten gebruik maken!

Henk Giesbertz

Terug naar overzicht