11 oktober 2019

Heijmans Autoverhuur

seperator

Autoverhuurbedrijf Heijmans bestaat al 67 jaar, sinds 1949. In deze jaren is er veel veranderd binnen het bedrijf. Al ongeveer twintig jaar werken wij samen met ATB Accountants & Belastingadviseurs. In de jaren hiervoor hebben wij verschillende accountantskantoren ´versleten´, zowel grotere en kleinere. Eigenlijk hebben we met niet één kantoor zolang samengewerkt als met ATB. Je kunt dus stellen dat we erg tevreden zijn!

Vroeger bestond ons bedrijf uit drie onderdelen: autoverhuur, occasions én een rijschool.
We hadden ruim 50 man personeel in dienst. Uiteindelijk bleek de inspanning die we moesten leveren niet op te wegen tegen de verdiensten en is mijn broer uitgetreden.
In 2011 is mijn zoon, Mike, medevennoot geworden van het bedrijf. Ik sta op het punt om mijn jas aan te trekken. Ik ben inmiddels 73 jaar.

“Betrokken, correct, goede kwaliteit, betrouwbaar en op de hoogte van alle ins- en outs” .

ATB Accountants & Belastingadviseurs verzorgt onze boekhouding, de jaarstukken , alle fiscale aangiften en adviseren ons ook regelmatig.
Sinds 1,5 week zijn we in het bezit van de online applicatie, waar gaan we in toekomst mee werken. ATB kan op afstand meekijken en eventuele aanpassingen doorvoeren.
Een grote slag in efficiency!

De herstart van ons bedrijf en het medevennootschap van mijn zoon hebben we in samenwerking met ATB Accountants & Belastingadviseurs (en Heckelman advocaten) geregeld. ATB heeft ons hier perfect in geholpen. Je hebt zelf meestal wel een idee welke kant je op moet om alles te realiseren, maar ATB weet de juiste kantjes er aan te breien en het in een mooie, fiscaal voordelige vorm te gieten.

Bij grotere kantoren ben je vaak een nummertje en worden je belangen behartigd door
de ´assistent van de assistent van de accountant´. Bij ATB accountants & Belastingadviseurs is dit totaal niet het geval. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat we een betere kwaliteit vinden bij dit kantoor. Deze betrokkenheid vinden we erg belangrijk.
Voordat we dit pand kochten, was onze vaste adviseur bij ATB er bijvoorbeeld al even langs gefietst op een zondagmorgen. Dat is pas echte interesse! Meer hoef ik niet uit te leggen toch?

Hans Heijmans

Terug naar overzicht