13 oktober 2019

Jan Massinkhal

seperator

Al ruim 40 jaar maak ik gebruik van de diensten van ATB Accountants & Belastingadviseurs en zijn ontzettend tevreden!

Ik heb meerdere contactpersonen bij ATB en allen zijn ze zeer betrokken. Ze weten wie je bent en wat je doet. Het is niet simpelweg  alleen maar van achter het bureau uit werken, maar ze komen ook echt in de zaak kijken om de sfeer te proeven. Ze verdiepen zich in je onderneming, leven zich in en maken het persoonlijk. Dat vind ik heel belangrijk! Daarnaast werken ze ontzettend accuraat.

“Accuraat, eigen specialisme, betrokkenheid, snelle service en veelzijdig”.

ATB Accountants & Belastingadviseurs ondersteunt ons met de boekhouding en verzorgt het jaarwerk en alle fiscale aangiften. Daarnaast adviseren ze ons al jaren op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Zowel privé als zakelijk. Ik ga voor al mijn financiële vragen eigenlijk naar ATB Accountants en word altijd goed geholpen!

Onze brasserie is bijvoorbeeld net vernieuwd. Deze investering is vooraf uitgebreid besproken met ATB. Ze hebben ons advies gegeven in alles wat hier bij kwam kijken. Omdat ze zo deskundig zijn, weten ze precies wat ze moeten doen om fiscale kansen te benutten. Het heeft ons absoluut veel financieel voordeel opgeleverd!

Tegenwoordig werken we met een online boekhoudprogramma, waardoor ATB op afstand met ons mee kan kijken en heel gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren. Dat werkt heel prettig en efficiënt!

Ik heb weliswaar geen vergelijk, maar vraag me oprecht af of een ander kantoor ook zo veelzijdig is. Nog nooit ben ik bij een andere financiële instantie, belastingkantoor e.d.  geweest, omdat ik met vragen bleef zitten. Eigenlijk helpt ATB mij met alles en dat is de grote meerwaarde van dit kantoor: alle specialismen onder één hoedje. Daar ben ik echt ontzettend blij mee!

Els Stouthamer

Terug naar overzicht