15 oktober 2019

MCNO-Fysio de Wedren

seperator

Onze samenwerking met ATB accountants & Belastingadviseurs verloopt al ruim 14 jaar zeer prettig. Daarvóór hebben we bij twee andere accountantskantoren gezeten, maar daar misten we vooral het echte contact. Via via kwamen we bij ATB Accountants & Belastingadviseurs terecht en daar zijn we sindsdien gebleven. We zijn dus heel erg tevreden en kunnen ze zeker aanbevelen!

Veel ondernemers zullen het wel herkennen: je hoofd boven water houden in moeilijke jaren en financieel gezond blijven. Ook wij hebben last gehad van de crisis. ATB was en is in deze periode altijd ontzettend meewerkend, meedenkend en ondersteunend geweest. Ze zijn echt bij ons betrokken, heel persoonlijk en met korte lijntjes. Voor ons was, en is, dat een ontzettende meerwaarde!

Deskundig, betrokken, betrouwbaar, to the point, betaalbaar

ATB Accountants & Belastingadviseurs verzorgt voor ons de jaarrekening, de fiscale aangiften en sinds een paar jaar ook de financiële administratie. Daarnaast adviseren ze ons op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Daar hebben we ontzettend veel aan. Er zit altijd een stukje meedenken bij.
Aan de hand van onze jaarcijfers kijken we naar onze doelen voor komend jaar. Zelf hebben we altijd ideeën genoeg, maar in de gesprekken met onze vaste adviseur krijgen we juist een deskundig advies vanuit een ander perspectief. Dat zorgt vaak voor het “ohja, zo kunnen we er ook naar kijken”  gevoel.

Naast deze werkzaamheden hebben ze ons ook perfect begeleid in de huuronderhandelingen met de eigenaar van het pand. Dit heeft heel veel financieel voordeel opgeleverd! Daarnaast is het erg prettig een deskundige adviseur aan je zijde te hebben met veel kennis van zaken.

Onze persoonlijke adviseur komt de laatste jaren regelmatig bij ons op de praktijk. Dat maakt de band sterker en ´het weten wat er bij ons speelt´, helderder. Zaken gaan daardoor ook sneller en efficiënter. Eigenlijk een beetje hetzelfde als wanneer wij op huisbezoeken gaan. Dan kun je nog gerichter adviseren.

Kortom: wij zijn bijzonder tevreden en hopen dat de plezierige samenwerking nog lang zo mag blijven!

Fem Verhoeven en Lambert Makaaij

Terug naar overzicht