10 oktober 2019

Slagerij John Verstegen

seperator

Slagerij Verstegen is een begrip in Nijmegen en zit al sinds 1923 in het centrum. Al 32 jaar werkt John Verstegen, eigenaar van de slagerij, samen met ATB Accountants & Belastingadviseurs.
Ik ben zeer tevreden en heb nooit een overstap naar een ander accountantskantoor overwogen.

Naar mate je ouder wordt, krijg je ook andere belangen. Dingen die je “vroeger” wilde, worden nu minder belangrijk en er komen andere plannen voor in de plaats. ATB groeit hierin met mij mee en heeft altijd de nodige kennis in huis om mij te helpen. Dat vind ik een heel groot voordeel!

“Discreet, betrouwbaar, betrokken, vertrouwen en alle kennis in huis”.

ATB Accountants & Belastingadviseurs doet bijna alles voor ons. De controle en begeleiding van de boekhouding, het samenstellen van de jaarrekening, de fiscale aangiften en de salarisadministratie. Ik hoef weinig zelf te doen en dat werkt fantastisch!  De administratie voeren we zelf in via het programma Exact Online. Dat werkt ontzettend handig. Als we er niet uitkomen of we hebben een vraag, dan bellen we even op. Op afstand wordt er gelijk meegekeken en dan is het zo opgelost.

Adviesgesprekken heb ik vooral vroeger veel gehad, zowel op zakelijk als privé gebied. Dan was het een kwestie van “ik wil graag dit en dat” en dan maakte ATB een plan en was het zo geregeld. Vaak kwamen ze ook zelf met goede ideeën. Ik heb veel vertrouwen in ze.

De laatste jaren bespreek ik sowieso nog één keer per jaar de gang van zaken en bel ik ze tussendoor als ik iets wil weten of ze ergens voor nodig heb. Ik word altijd direct, keurig en netjes geholpen.
Alle kennis is er aanwezig en ze weten precies hoe zaken fiscaal voordelig geregeld kunnen worden. Ze denken altijd met je mee, zowel op de korte als de lange termijn.

Wat ik verder heel erg belangrijk vind, is het persoonlijke contact. Je bent geen nummer bij ATB en ze hebben geen telefoonlijn met bandjes en keuzemenu’s. Je krijgt altijd direct iemand aan de telefoon. Af en toe komen ze hier langs om even het gevoel erbij te houden. Als ik echt dringende zaken heb, maakt het niet uit wanneer ik bel of langskom. Ze maken dan altijd tijd vrij.
Mocht ik straks stoppen met de winkel en alles willen verhuren, dan doe ik dit uiteraard samen met ATB Accountants & Belastingadviseurs. Ik ben heel enthousiast en tevreden hier!

 

John Verstegen

Terug naar overzicht