12 oktober 2019

Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires

seperator

Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires bestaat inmiddels al 60 jaar, sinds 1956.
Vanaf 1978 werken wij al samen met ATB Accountants & Belastingadviseurs. Ondanks dat onze onderneming in Wageningen gevestigd is, willen we absoluut niet weg bij dit kantoor in Nijmegen. We zijn ontzettend tevreden!

In de loop der jaren hebben we hebben heel goed contact en een hechte band opgebouwd met ATB. Zowel zakelijk als privé. Mijn dochter, die een kledingzaak heeft in Ede, zit er ook bij.
Het prettige vind ik dat ze altijd goed bereikbaar zijn. Je wordt direct geholpen en als de juiste persoon er niet is, word je netjes teruggebeld.

“Ik heb eigenlijk maar één woord over ATB: Aanrader”

ATB Accountants & Belastingadviseurs verzorgt voor ons eigenlijk alles: de boekhouding, jaarrekening, alle belastingaangiften en de volledige salarisadministratie. Wij zijn inmiddels met zijn zessen in de winkel!
Daarnaast hebben we elk jaar een meeting waarin we de jaarrekening en alles omtrent onze fiscale zaken bespreken. Wij hebben twee vaste contactpersonen en dat werkt erg prettig.
Als er vraagstukken of problemen zijn, dan melden we ons altijd gelijk bij ATB en worden we ook direct geholpen met een goed advies of passende oplossing.

Voor iemand die een deskundig kantoor zoekt voor zijn financiële zaken kan ik ATB Accountants & Belastingadviseurs absoluut aanbevelen. Ik heb ook ervaring met andere accountantskantoren, maar die zijn niet zo veelzijdig als wat ik hier mag ervaren. Daarnaast vind ik hier altijd een gewillig oor en dat vind ik erg belangrijk.

De betrokkenheid, persoonlijke benadering en snelheid vind ik een absolute meerwaarde.

Voor mij is het echt alleen maar positief en ik zou niet anders willen!

Nico van den Biggelaar

Terug naar overzicht